گروههای محصولات

جامع ترین راهنمای خرید تلویزیون و 10 نکته که نیاز دارید بدانید

جامع ترین راهنمای خرید تلویزیون و 10 نکته که نیاز دارید بدانید

تلویزیون هوشمند , ال ای دی ( LED ) , او ال ای دی ( OLED ) , فورکی ( 4K ) و تلویزیون های اچ دی آر high dynamic range  یا (HDR) . به نظر می رسد که دنیای تلویزیون ها روز به روز بهتر می شود و البته به تبع آن پیچیده تر و گیج کننده تر نیز خواهد شد . امروزه طیف وسیعی از تلویزیون های اچ دی ( HD ) و فورکی اولترا اچ دی ( 4K ULTRA HD ) در فروشگاه ها موجود می باشد که استفاده کننده گان سایز های بزرگ آن ها را تا صفحه نمایش های بسیار گران قیمت که قیمت آن ها به اندازه قیمت یک خودرو می باشد خریداری و معامله می کنند .

سایز صفحه نمایش و قیمت از فاکتور های بسیار مهم برای خریداران می باشد . طیف وسیعی از 32 اینچ تا بیش از 110 اینچ از تلویزیون های ال ای دی ال سی دی ( LED LCD ) جهت انتخاب در دسترس خریداران می باشد . قیمت ها حدودا از 800.000 تومان برای مدل های 32 اینچ ( که برای استفاده در اتاق خواب ها بسیار مناسب هستند ) شروع می شود . اما برای اتاق های بزرگتر مدل های 50 و 55 اینچ مناسب تر خواهد بود که قیمت آن ها از 2.500.000 تومان به بالا می باشد .

تولید کنندگان بیشتر به سمت تولید تلویزیون های اولترا اچ دی ( ULTRA HD ) و یا فورکی ( 4K ) تغییر جهت داده اند که میزان پیکسل های آن ها چهار برابر بیشتر از مدل های اچ دی ( HD ) می باشد . قیمت آن ها حدودا از 2.700.000 تومان برای یک 50 اینچ تا حدودا 17.000.000 تومان برای یک 79 اینچ می باشد . در همین حال تلویزیون های او ال ای دی ( OLED ) که بیشتر آن ها فورکی می باشند , تصاویر بسیار غنی تری را به شما ارائه خواهند داد . البته این مدل ها را با قیمت های بالاتر می توانید خریداری کنید .

راهنمای سریع

اگر شما عجله دارید , نکات مهمی وجود دارد که شما باید قبل از خرید تلویزیون در نظر بگیرید . ما هر یک از این نکات را با جزئیات بیشتر در زیر توضیح خواهیم داد :

از خرید تلویزیون با رزولوشن زیر 1080p پرهیز کنید ( مثلا مدل های 720p ) .
تلویزیونی با نرخ رفرش کمتر از 120 هرتز را خریداری نکنید .
اگر می خواهید تلویزیون خود را تا 5 سال دیگر تعویض نکنید یک مدل فورکی را در نظر بگیرید .
تلویزیون های او ال ای دی ( OLED ) بسیار بهتر از مدل های ( LED LCD ) می باشند اما قیمت آن ها بسیار گران تر است .
وسعت رنگ گسترده بهتر است اما در مورد آن زیاد نگران نباشید .
ویژگی نسبت کنتراست را نادیده بگیرید : تولیدکنندگان با اعداد بازی می کنند . به چشمان خود اعتماد کنید .
دنبال تلویزیونی با حداقل 4 پورت HDMI باشید ; خریداران فورکی ( 4K ) باید دنبال سازگاری تلویزیون خود با HDCP باشند .
تلویزیون های منحنی ( خمیده ) مدل های به روزی هستند که دارای مزیت بیشتر در کیفیت تصویر به نسبت مدل های معمولی نمی باشند .
امروزه بیشتر تلویزیون ها اسمارت هستند . فکر نکنید که این یک مزیت بزرگ است .
برای خرید یک سیستم صوتی و یا ساوند بار برنامه ریزی کنید . امروزه تلویزیون ها به دلیل صفحه نمایش های بسیار بزرگ دارای ضعف در قدرت صدا هستند .


سایز صفحه نمایش : اندازه مناسب را بیابید

صرف نظر از اینکه شما دنبال یک تلویزیون معمولی و یا یک مدل فول امکانات هستید , مهمترین عامل در تصمیم گیری شما احتمالا سایز صفحه نمایش خواهد بود . در نظر داشته باشید که چه تعداد از افراد خانواده به صورت همزمان به تماشای تلویزیون نشسته و دستگاه خود را در چه مکانی قرار خواهید داد . سپس بزرگترین سایز تلویزیونی را که به راحتی در مکان مورد نظر قرار داده می شود و با بودجه شما همخوانی دارد خریداری نمایید . امروزه سایز محبوب با در نظر گرفتن قیمت , عملکرد و اتاق نشیمنی که به طور معمول استفاده می شود بین 55 تا 65 اینچ است .
 

خرید تلویزیون از بانه پلاس با قیمت مناسب را تجربه کنید
 

سایز صفحه نمایش همچنین به اینکه در چه فاصله ای از صفحه نمایش می نشینید بستگی دارد . در واقع اگر شما می توانید پیکسل ها را ببینید به این معناست که در فاصله بسیار نزدیک از تلویزیون نشسته اید . مناسب ترین قاعده این است که شما در فاصله ای به میزان سه برابر بیشتر از ارتفاع تلویزیون برای تلویزیون های اچ دی و تنها 1.5 برابر ارتفاع برای تلویزیون های فورکی اولترا اچ دی بنشینید . به عبارت دیگر شما می توانید با خرید یک تلویزیون اولترا اچ دی فورکی دو برابر نزدیک تر به تلویزیون خود بنشینید .

اگر فرصت کافی دارید به فروشگاه رفته و مدل های مختلف تلویزیون را مشاهده کنید . حتی اگر محتوای فورکی محدود باشد , اگر می خواهید در فاصله نزدیک از تلویزیون بزرگ خود بنشینید , به به تکنولوژی رزولوشن بالا نیاز خواهید داشت .

خط پایان : سایز صفحه نمایش و رزولوشن مناسب با فاصله نشستن خود از صفحه نمایش را انتخاب نمایید .


رزولوشن صفحه نمایش : فورکی ( 4K ) یا اچ دی ( HD )


رزولوشن وضوح تصویر تلویزیون را معمولا از نظر خطوط افقی از پیکسل ها , توصیف خواهد کرد . خرید یک تلویزیون اچ دی ( HD ) احتمالا تنها 720p کیفیت را پشتیبانی خواهد کرد به این معنا ست که تلویزیون 720 خط اسکن شده را نمایش خواهد داد . بیشتر تلویزیون های اچ دی که امروزه در بازار موجود می باشد و مدلی که شما باید در نظر بگیرید فرمت 1080p را پشتیبانی می کنند و به آن ها تلویزیون های فول اچ دی " FULL HD " می گویند و دارای 1080 خط از رزولوشن هستند . حتی در تلویزیون ها با سایز کوچک تر نیز ما توصیه می کنیم که از مدل های 720p پرهیز کنید .


قیمت تمامی محصولات بانه ای در بانه پلاس - با خرید از بانه پلاس کالای اصل را با قیمت مناسب داشته باشید
 


تولیدکنندگان به سرعت در حال تغییر وضعیت از تلویزیون های اچ دی به تلویزیون های اولترا اچ دی فورکی ( ULTRA HD / 4K ) می باشند . این تلویزیون های فورکی دارای میزان رزولوشن چهار برابر بیش تر از تلویزیون اچ دی موجود در بازار می باشد . بزرگترین مزیت تلویزیون های فورکی این است که اشیا کوچک بر روی صفحه نمایش نیز دارای جزئیات بیشتری شامل متن های واضح تر می باشند . به طور کلی به نظر می رسد که تصاویر غنی تر و بسیار واقعی تر از تلویزیون های اچ دی " HD " به نظر می رسند .

اگر بتوانید ویدیو هایی با فرمت اولترا اچ دی را بیابید , این ویدیو ها بسیار فوق العاده به نظر می رسند . در حال حاظر کانالی که با کیفیت فورکی ( 4K ) پخش کند موجود نبوده و تنها چند جریان مفید و محدود برای دسترسی به محتوای فورکی در دسترس می باشد . این منابع شامل ( نتفیکس , آمازون و سرویس تخصصی اولترا فیکس ) می باشند . اما تلویزیون های اولترا اچ دی می توانند محتوای موجود را ارتقا داده و برنامه هایی با وضوح و کیفیت برنامه های اولترا اچ دی فورکی را به شما ارائه دهند .

در حال حاظر تلویزیون های فورکی ( با 2,160 خط افقی یا 3840x2160 پیکسل ) بهترین هستند اگر می خواهید در فاصله ای نزدیک تلویزیون ببینید . شما می توانید دو برابر نزدیک تر به نسبت تلویزیون های اچ دی نشسته و از تماشای تلویزیون خود بدون اینکه شبکه ای از پیکسل ها را ببینید لذت ببرید . اما باز هم تعداد بسیار محدودی از فیلم ها و برنامه ها در کیفیت فورکی موجود می باشد و شما می توانید منحصرا با استفاده از تلویزیون خود از محتوای ارتقا داده شده خود لذت ببرید .

با این شرایط تلویزیون های اولترا اچ دی جایگزین مدل های اچ دی سنتی می باشند . به عنوان مثال Vizio دارای تنها یک خط تولید تلویزیون های اچ دی در سال 2015 می باشد . قیمت مدل های اولترا اچ دی فورکی نیز به سرعت پایین آمده است .

خط پایان : تلویزیون های فول اچ دی ( Full HD 1080p ) هنوز هم معمول ترین رزولوشن صفحه نمایش امروز موجود در بازار می باشند اما در صورتی که می خواهید برای چند سال آینده سرمایه گزاری کنید و قصد تعویض تلویزیون خود تا چند سال ندارید تلویزیون فورکی بهترین ایده برای شما خواهد بود .


نرخ رفرش : سریعتر , بهتر


نرخ رفرش که با هرتز ( HZ ) توضیح داده می شود , توصیف می کند که یک تصویر چند بار در ثانیه بر روی صفحه نمایش رفرش ( تجدید ) می شود . نرخ رفرش استاندارد 60 بار در ثانیه یا 60 Hz می باشد . با این حال در صحنه های دارای اشیا با حرکت سریع , نرخ رفرش 60 هرتز به ویژه در تلویزیون های ال سی دی اچ دی تصاویر را تار و متلاطم به نمایش می گذارد . بنابراین برای تصاویر واضح تر و با ثبات تر تولیدکنندگان نرخ رفرش را به دو برابر ( 120 هرتز ) افزایش داده اند ( در برخی موارد حتی بالای 240 هرتز ) .

از آنجا که در محتویات ویدیویی اورجینال تصاویر زیادی در هر ثانیه موجود نمی باشد , تلویزیون ها نرخ رفرش سریع تر را با روش های دیگری رسیدگی می نماید . یکی از این روش ها این است که به سادگی تصاویر سیاه را در بین تصاویر اورجینال قرار داده و به این ترتیب چشم بیننده را برای دیدن تصاویر با تاری کمتر فریب خواهد داد . روش دیگر تولید و قرار دادن تصاویر جدید است - نشان دادن یک وضعیت حرکتی در بین دو تصویر مجاور برای نمایش ظاهر واقعی تر حرکات .

هشدار : مراقب اصطلاحاتی مانند " نرخ رفرش موثر " که به معنای نصف نرخ رفرش واقعی ست باشید . ( به عنوان مثال نرخ رفرش موثر 120 هرتز در واقع نرخ رفرش 60 هرتز است ) .

خط پایان : از خرید تلویزیونی با نرخ رفرش کمتر از 120 هرتز خودداری کنید .


وسعت رنگ : وسعت بیشتر , بهتر


این ویژگی طیف رنگ هایی را که یک تلویزیون می تواند به نمایش بگذارد توصیف می کند . از آنجا که در زمان CRT ها رنگ استاندارد استفاده شده در تجارت تلویزیون طیف کاهنده از رنگ های قابل رویت بود که تحت عنوان NTSC یا Rec شناخته می شوند . اگرچه برای چندین سال تلویزیون های مدرن قادر به تولید طیف رنگ وسیعتر شده اند . فروشندگان اغلب وسعت رنگ تلویزیون های خود را به عنوان درصدی از NTSC بیان می کنند که بهترین تلویزیون های تولید شده بیش از 100% می باشند . - این محدوده شبیه چیزی ست که در یک تئاتر فیلم دیجیتال با سایه های استاندارد بیشتر و واقعی تر از رنگ قرمز و سبز عمیق می بینید . HDR یا دستگاه های دینامیکی بالا رنگ های بسیار واقعی تر را ارائه خواهند کرد .

فروش تلویزیون ال ای دی , یخچال فریزر ساید و دوقلو , لباسشویی و ظرفشویی اصلی در بانه پلاس با قیمت مناسب


خط پایان : وسعت بیشتر رنگ بهتر است , اما نگران نباشید تا زمانی که HDR به یک واقعیت تبدیل می شود .


نسبت کنتراست : ارقام غیر قابل اعتماد


نسبت کنتراست طیف سطوح روشنایی را که دستگاه می تواند نمایش دهد توصیف می کند . بهترین نسبت کنتراست , سایه ها و رنگ های ظریف تر و در نتیجه آن جزئیات بهتر را نشان می دهد . با این حال روش هایی که تولید کنندگان نسبت کنتراست را اندازه می گیرند به طور گسترده ای متفاوت است . در واقع این امر باعث شده که این ویژگی به طور کامل بی اعتبار شود و اگر فروشنده ای از آن برای نقطه فروش استفاده کرد بهتر است از جای دیگر تلویزیون خود را خریداری کنید .

ما از یک روش واحد برای امتحان نسبت کنتراست در تمامی تلویزیون هایی که تست کردیم استفاده کرده ایم . به طوری که می توان گفت چگونه به خوبی آن ها را با هم مقایسه کنید . با این وجود هنوز هم بهترین کار این است که خودتان با پیدا کردن یک فیلم با صحنه های تاریک مشاهده کنید که چگونه تلویزیون جزئیات سایه ها را به نمایش گذاشته و ببینید که چگونه جزئیات را در سایه ها نشان می دهد . قبل از یک قضاوت نهایی این آزمایش را با روشنایی , وضوح و سایر تنظیمات تصویر انجام دهید .


خط پایان : ازنجا که ارقام ارائه شده برای نسبت کنتراست در تمامی برند ها به شکل واحد اندازه گیری نشده و قابل مقایسه نیستند , شما می توانید این ویژگی تولید کنندگان را نادیده بگیرید .


اتصال HDMI و سایر پورت ها : به دنبال بیشتر باشید


این ممکن است مانند یک چاره جویی موقت باشد , اما به تعداد پورت های HDMI تلویزیون خود توجه کنید . تولیدکنندگانی که به دنبال کاهش هزینه های خود هستند ممکن است پورت های کمتر HDMI در پشت تلویزیون خود قرار دهند . این پورت ها استفاده سریع تر از تلویزیون را برای شما ممکن خواهد کرد : با یک تلویزیون که دارای سه پورت HDMI باشد شما می توانید ساوند بار , بلوری پلیر و کنسول بازی خود را به صورت همزمان وصل کنید تا برای استفاده آماده باشند .


اتصال hdmi و سایر پورت ها : به دنبال بیشتر باشید


اگر شما تصمیم دارید که یک تلویزیون اولترا اچ دی فورکی ( ULTRA HD 4K ) خریداری کنید , مطمئن شوید که دستگاه شما HDMI 2.0 را برای آماده سازی و تطبیق دادن با منابع اولترا اچ دی فورکی ( ULTRA HD / 4K ) آینده پشتیبانی کند . بیشتر دستگاه های موجود در بازار تنها یک پورت پشتیبانی از برنامه محافظت از کپی فورکی که با نام HDCP 2.2 شناخته می شوند دارد  ( محافظت محتوا دیجیتالی با پهنای باند بالا ) .

خط پایان : به دنبال تلویزیونی با حداقل 4 پورت HDMI باشید . خریداران فورکی ( 4K ) باید در مورد سازگاری با HDCP نیز سوال کنند .


انواع تلویزیون ها و اصطلاحات توضیح داده شده : LCD, LED-LCD, OLED

گذشته از پیکربندی تلویزیون ها , اساسا تنها دو نوع تلویزیون امروزه در بازار موجود می باشد . ال سی دی " LCD " و او ال ای دی " OLED " . مگر اینکه درآمد شما زیاد بوده و بخواهید پول زیادی را خرج خرید تلویزیون بکنید در غیر این صورت احتمالا یک تلویزیون LCD را خریداری خئاهید کرد .


تلویزیون های ال ای دی " LED " و ال سی دی " LCD "


بیشترین سهم از تلویزیون های موجود در بازار را امروزه تلویزیون های LED-LCD به خود اختصاص می دهند . این تلویزیون های HD و اولترا اچ دی " ULTRA HD " از دیود های ساطع کننده نور ( LED ) ها برای روشن کردن صفحه نمایش ال سی دی ها استفاده کرده و می توانند بسیار نازک باشند . بسیاری از این تلویزیون ها می توانند برای نشان دادن ترکیب بهتری از مناطق روشن و تاریک در صحنه ها به صورت پویا بخش خاصی از صفحه نمایش را روشن و بخش دیگر را تاریک سازی کنند - ویژگی که تحت عنوان تاریک سازی اکتیو و یا تاریک سازی منطقه ای شناخته شده است . به صورت رند شده تلویزیون های LED LCD در سایز 32 اینچ دارای قیمت حدود 800.000 تومان بوده و در سایز 79 اینچ قیمت این دستگاه ها تا 22.000.000 تومان و یا بیشتر خواهد رسید .

بیشتر تلویزیون های LCD در حاشیه های صفحه نمایش خود از LED استفاده می نمایند . مدل های بهتر از کاهنده اکتیو پشتیبانی می کنند , اما از برخی از روش های دیجیتالی جادویی برای انجام اینکار با صرفا دستکاری در امتداد لبه استفاده می نماید .

تمامی تلویزیون های LED دارای دیودهای ساطع کننده نور مستقیما در پشت صفحه نمایش خود در شبکه ای از مناطق که می توانند به صورت جداگانه تاریک یا روشن شوند می باشند . چنین ترتیبی پس زمینه را بسیار دقیق کرده و این امکان را فراهم می کند که تصاویر با جزئیات بیشتر از نظر کنتراست ارائه شود .

مزایا : طیف وسیعی از قیمت , سایز و ویژگی ها , برخی از مدل های اولترا اچ دی فورکی مقرون به صرفه , روشن بودن و قابل مشاهده بودن صفحه نمایش حتی در اتاق های آفتابگیر , کیفیت تصویر با استفاده از نور پس زمینه به طور پیوسته بهبود می یابد , HDR و وسعت رنگ گسترده تر

معایب : دارای نقص جزئی به هنگام نمایش حرمات سریع مانند ورزش , از دست دادن برخی جزئیات سایه ها زیرا پیکسل ها نمی توانند به طور کامل سیاه شوند , هنگام مشاهده از بغل تصاویر محو می شوند .



تلویزیون های OLED

تلویزیون های OLED با تعدادی از مناطق روشنایی از تلویزیون های فول LED-LCD بهتر هستند . به جای پس زمینه , تلویزیون های او ال ای دی " OLED " از یک لایه LED های ارگانیک استفاده کرده و برای رسیدن به رنگ سیاه مطلق و سطح خیره کننده از کنتراست در سطح پیکسل ها کنترل می شود . ( نمایش آتش بازی در آسمان کاملا تیره یکی از اثبات کننده های مورد علاقه تکنولوژی OLED می باشد ) .


تلویزیون های oled با تعدادی از مناطق روشنایی از تلویزیون های فول led-lcd بهتر هستند . به جای پس زمینه , تلویزیون های او ال ای دی " oled " از یک لایه led های ارگانیک استفاده کرده و برای رسیدن به رنگ سیاه مطلق و سطح خیره کننده از کنتراست در سطح پیکسل ها کنترل می شود .
 

ال جی در حال حاظر تنها کمپانی ست که به صورت فعالانه به دنبال تکنولوژی OLED می باشد . تمامی مدل های جدید دارای رزولوشن اولترا اچ دی فورکی ( ULTRA HD 4K ) بوده , اما تعداد کمی مدل های فول اچ دی " FULL HD " ارزانتر هنوز هم موجود می باشند .

مزایا : بهترین تصویر تلویزیون , رنگ های واقعی , رنگ سیاه عمیق تر و کنتراست بهتر و جزئیات سایه های بیشتر به نسبت تلویزیون های LCD , حفظ کیفیت تصویر به هنگام مشاهده از اطراف .

معایب : قیمت های نجومی , نا مشخص بودن اینکه چگونه در طول زمان صفحه نمایش می گذرد .


صفحه نمایش خمیده : مورد نیاز نمی باشد


یکی دیگر از تکنولوژی هایی که برای جلب توجه مشتریان در نظر گرفته شده است صفحه نمایش های خمیده ( منحنی ) می باشد - معمولا برای تلویزیون های او ال ای دی " OLED " و ال سی دی های فورکی " 4K LCD " استفاده می شود . این ایده می گوید که تولیدکنندگان این تلویزیون ها را برای تجربه مشاهده همه جانبه تولید کرده اند .


یکی دیگر از تکنولوژی هایی که برای جلب توجه مشتریان در نظر گرفته شده است صفحه نمایش های خمیده ( منحنی ) می باشد
 

با این حال تلویزیون های منحنی هیچ مزیت فنی و تکنیکی به نسبت سایر دستگاه ها ندارند و دارای یک سری معایب خاص خود نیز هستند . از جمله اینکه خمیده بودن صفحه نمایش موجب تحریف تصویر شده و زاویه دید از کنار را کاهش خواهد داد . بنابراین بهترین حالت نمایش برای افرادی که با زاویه نسبت به تلویزیون می نشینند محدود خواهد شد . مدل های ال ای دی نیز احتمالا روشنایی یکنواخت و یکدست کمتری در سرتاسر صفحه نمایش تولید خواهند کرد . علاوه بر این برخی از تست ها از جمله بازخورد مشتریان از خستگی استفاده کنندگان به دلیل انحنای تلویزیون حکایت دارد . در مقابل برخی دیگر از استفاده کنندگان ابراز می کنند که هیچ انحراف تصویر و خستگی را در استفاده از این تلویزیون ها مشاهده نکرده اند . قیمت تلویزیون های منحنی ( خمیده ) نیز تا اندازه ای به نسبت مدل های تخت بالاتر است .


خط پایان : تلویزیون های منحنی خرج یک هزینه نسبتا اضافی ست بدون اینکه در مزایا تغییری ایجاد شده و تکنولوژی یا مزیت اضافی نسبت به مدل های تخت به شما ارائه دهد .


تلویزیون های اسمارت : موجود در اغلب مدل های امروز موجود در بازار


تعداد فزاینده ای از تلویزیون هایی که امروزه در بازار موجود می باشند دارای وای فای توکار می باشند که با استفاده از آن می توانید از خدمات آنلاین مانند جریان های ویدیویی در نتفیکس , اجرای اپلیکیشن ها برای مشاهده برنامه های جالب و هیجان انگیز , دانلود فیلم های مورد علاقه بازی های آنلاین و حتی کار با فیسبوک بهره ببرید . رابط ها به طور کلی بهتر شده اند . Vizio, LG و اکنون Samsung از یک نوار مفید در پایین صفحه نمایش خود برای دسترسی سریع به آیکون ها استفاده می کنند . گوگل نیز پلتفرم تلویزیون های اندروید خود را به شرکت هایی مانند سونی ارائه کرده است . با اینکه اکثر تلویزیون های هوشمند ( اسمارت ) دارای خدمات پر کاربرد هستند اما در هنگام خرید تلویزیون اسمارت چک کنید که گزینه های مورد نظر شما را داشته باشد .


تلویزیون های اسمارت : موجود در اغلب مدل های امروز موجود در بازار
 

خط پایان : ویژگی اسمارت امروزه به یک ویژگی استاندارد در تلویزیون ها تبدیل شده است به همین دلیل کم کم جایگاه خود را به عنوان یک فاکتور در خرید تلویزیون از دست می دهد .



صدا : یک سیستم صوتی یا ساوند بار تهیه کنید


حتی در بهترین تلویزیون های HD موجود در بازار یک ضعف وجود دارد و آن صدای ضعیف در این تلویزیون هاست . این ضعف در نتیجه طراحی باریک پانل های امروزی به وجود آمده است - فضای کافی برای جایگذاری اسپیکر های بزرگ که صدای کامل و غنی را ارائه دهند وجود ندارد . بنابراین شما سه انتخاب خواهید داشت : استفاده از هدفون ( که در صورت استفاده جمع از تلویزیون ممکن نخواهد بود ) , خرید یک سیستم صدای فراگیر ( که راه اندازی , تنظیم و ست کردن آن با زحمت بسیار همراه است ) یا خرید یک ساوند بار ( نوار صوتی ) .

ساوند بار ها به دلیل قیمت پایین آن ها بسیار محبوب است . این دستگاه به طرز قابل ملاحظه ای تجربه سینمایی صدا را بهبود بخشیده و نصب آن نیز بسیار آسان بوده و در دقیقه نصب و راه اندازی می شود . مدل های جدید تر به اندازه کافی باریک هستند که بتوان آن ها را در زیر پایه تلویزیون قرار داد بدون اینکه به هیچ عنوان مانع دیده شدن قسمت پایین تصویر شود . برخی از مدل های آن ها را نیز می توان به دیوار آویزان کرد . مدل هایی از آن ها نیز به صورت جعبه ای و ایستاده عرضه شده اند که می توان آن را زیر دستگاه قرار داد .

خط پایان : از ورزش و فیلم های مورد علاقه خود با اضافه کردن یک ساوند بار بیشترین لذت را ببرید .

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
نظر:
Captcha