بهترین تلویزیون های 2015 : چه تلویزیونی باید خریداری کنید ؟

سال 2015 فرا رسید و ما همگی می دانیم که زمان آن فرا رسیده تا یک تلویزیون جدید را تهیه کنیم .
سال جدید که فرا می رسد ما برای بروز کردن خود و دنبال کردن وقایع و فیلم ها در سال جدید به یک تلویزیون جدید و به روز نیاز داریم .
اما چه تکنولوژی تلویزیونی بهترین است ؟ بهترین تلویزیون ال سی دی کدام است ؟ چه سایز صفحه نمایشی برای اتاق نشیمن شما مناسب است ؟ تفاوت میان ال سی دی و ال ای دی چیست ؟
پاسخ به این سوالات همیشه واضح نیست . در واقع خرید تلویزیون می تواند حتی برای کسانی که با تکنولوژی آشنایی کامل دارند یک فرایند استرس زا باشد . برند ها و مارک های بسیار زیاد , تکنولوژی های فوق العاده و متنوع , سایز های صفحه نمایش مختلف , رنگ ها و تکنولوژی های متعددی برای انتخاب پیش روی ما قرار دارد .
بنابراین کدامیک برای شما , خانواده شما و فضای اتاق نشیمن شما مناسب است ؟ در این راهنمای خرید , ما شما را در جریان تمام چیزهایی که در مورد خرید تلویزیون جدید باید بدانید قرار می دهیم .
چه نوع تلویزیون هایی در بازار وجود دارد ؟
امروزه انواع مختلف تلویزیون در بازار وجود دارد که تمامی آنها برای ارائه نتایجی مشابه به روش های مختلف کار می کنند . هر کدام از این تکنولوژی ها دارای نقاط ضعف و نقاط قوت منحصر به فرد خود می باشند که در اینجا به برخی از ویژگی های آنها اشاره می کنیم :
* تلویزیون های ال سی دی : CCFL
تا این اواخر تمام تلویزیون های ال سی دی به وسیله نور پس زمینه لامپ های فلورسنت کاتد سرد یا به عبارتی CCFL cold cathode fluorescent ) کار می کردند . متد برتر ال ای دی در دستگاه های نسبتا گرانتر جایگزین این تکنولوژی قدیمی شد , اما هنوز هم در برخی مدل های ارزانتر استاندارد است .
* تلویزیون های LED : ال ای دی مستقیم
این تلویزیون ها به وسیله مجموعه ای از ال ای دی ها به طور مستقیم در پشت صفحه نمایش تلویزیون کار می کنند .
این امر تلویزیون را به یک کاهنده موضعی یا منطقه ای تبدیل می کند - به این معنی که مناطق دارایی روشنایی بیشتر و مناطق تاریک را به صورت موثرتر نشان می دهد - و همچنین تا حد زیادی کنتراست را نیز بهبود می بخشد . تلویزیون های ال ای دی همچنین دارای قدرت کارامدتر بوده و وسعت رنگ بیشتری را نسبت به تلویزیون های ال سی دی ارائه می دهند . به دلیل هزینه های افراطی در نصب این لامپ های LED تلویزیون های ال ای دی به وسیله فناوری Edge LED بهبود یافته و تقویت شده اند .
* تلویزیون های ال ای دی : Edge LED
با این تلویزیون ها , ال ای دی های پس زمینه در امتداد لبه پانل نصب می شوند . این چیدمان اساسا صفحه نمایش را به صورت بلند و باریک نشان می دهد و یک سطح کنتراست برتر را نسبت به تلویزیون های ال سی دی ( LCD ) یا به عبارتی دستگاههای حاوی CCFL ارائه می دهد اما نمی تواند کیفیت تصویری مانند تلویزیون های LED مستقیم به دست دهد . با این حال این تلویزیون ها با قیمت به مراتب ارزان تر در دسترس هستند و به همین دلیل در بسیاری از تلویزیون های ال ای دی از این تکنولوژی استفاده می کنند .
* تلویزیون های OLED ( او ال ای دی )
پس زمینه در تلویزیون های OLED ( او ال ای دی ) به وسیله عبور جریان الکتریکی از طریق انتشار کار می کند . OLED نوعی از پلیمر نورافشان است در لایهای که دور آن غشایی از ترکیبات آلی قرار دارد .
این تکنیک رنگ هایی به مراتب بهتر و کنتراست بالاتر را تولید کرده و صفحه نمایش را بسیار باریک و انعطاف پذیر خواهد کرد . تولید و فروش یک تلویزیون منحنی سایز بزرگ یک هدف بزرگ بود که در سال 2014 به دست آمد . پس از آن برند های جدید و حتی برند های برتر تمام تلاش خود را برای دستیابی به اوج در زمینه تلویزیون های OLED به کار بستند . تا به امروز ال جی ( LG ) موفق به ارائه اندازه های کامل این تلویزیون ها شده است .
* تلویزیون های پلاسما
تلویزیون های PDP (پانل صفحه نمایش پلاسما) از پنل شیشه ای حاوی میلیون ها سلول کوچک که با مخلوطی از گازهای بی اثر پر شده اند , ساخته شده است . الکتریسیته این گاز ها را بر انگیخته کرده و موجب روشن شدن پیکسل ها در سرتاسر صفحه نمایش می شود . با وجود اینکه تلویزیون های پلاسما از نظر کنتراست و دقت و صحت رنگ نسبت به تلویزیون های LCD برتری دارند اما تنها در سایزهای محدود ماندگار شده و تولید آن به شدت کاهش یافته و به تعداد انگشت شماری یافت می شوند . امروز شما باید خوش شانس باشید تا بتوانید یکی از آنها را در ویترین مغازه ای بیابید .
* تلویزیون های منحنی ( خمیده )
امروزه برخی از تولید کنندگان , تلویزیون هایی را می سازند که صفحه نمایش آنها اندکی خمیده است . اما بر خلاف تلویزیون های CRT قدیمی که به خارج خمید شده اند , این تلویزیون های منحنی ( curve ) به سمت داخل خمیده اند . تصور این است که این باعث می شود که تمام پیکسل ها یک فاصله مساوی با چشم داشته باشند که نتیجه آن ارائه تصاویر فوق العاده رضایت بخش خواهد بود . با این حال اشکالاتی برای این نوع صفحه نمایش وجود دارد - اصلی ترین آنها این است که اگر شما به اندازه کافی از یک سمت تلویزیون دور باشید - بیش از 40 درجه یا بیشتر - منحنی به وضوح بر هندسه تصاویر تاثیر می گذارد , خطوط واقعی اشکالی را که به شما نزدیکترند به صورت کوچکتر نشان داده و تصاویر مرکز را فشرده خواهد کرد .
باید به دنبال چه رزولوشنی باشم ؟
* HD ( اچ دی )
تلویزیون های اچ دی با دو رزولوشن وجود دارند . تلویزیون های اچ دی موجود قادر به نشان دادن تصاویر با حداقل کیفیت 720p بوده و به طور کلی دارای رزولوشن صفحه نمایش به میزان 1366x768 پیکسل می باشند . در همین حال تلویزیون های دارای HD کامل ( FULL HD ) دارای رزولوشن بالاتر به میزان 1,920x1,080 هستند . توصیه می شود که شما دنبال تلویزیون های کمتر از FULL HD نباشید .
* تلویزیون های اولترا اچ دی ( Ultra HD ) و فورکی ( 4K )
رزولوشن تلویزیون های اولترا اچ دی دقیقا 4 برابر تلویزیون های فول اچ دی می باشد - 3840x2160 . این به معنی ارائه جزئیات به مراتب بیشتر تصویر , با تصاویری که نیازمند پهنای باند و فضای ذخیره سازی بسیار بیشتر می باشند . تلویزیون های فورکی ( 4K ) دارای قابلیت ارتقا ویدیوهای اچ دی به اولترا اچ دی ( ULTRA HD ) می باشد اما در حال حاظر گذینه های بسیار کمی برای مشاهده محتویات بومی 4K وجود دارد .
به چه نوع تیونری نیاز دارم ؟
امروزه تلویزیون ها با دو نوع تیونر به بازار عرضه می شوند . DVB-T2 (مولتی مدیا HD) و DVB-S . برخی از تلویزیون ها مانند بسیاری از دستگاه های پاناسونیک و ال جی هر دوی آنها را بر روی برد خود دارند اما برخی از دستگاه ها یک مورد از آنها و برخی دیگر هیچکدام را شامل نمی شود .
حال شما باید به دنبال کدامیک باشید ؟
* Freeview HD
مولتی مدیا ( گیرنده دیجیتال ) جانشین طبیعی برای سیگنال تلویزیون آنالوگ قدیمی می باشد . این ویژگی به جای کاربرد آنتن های قدیمی بر روی پشت بام است . تصمیم درباره اینکه تلویزیون شما چه تیونری باید داشته باشد در ارتباط مستقیم با این سوال است که شما چه کانال هایی را می خواهید مشاهده کنید ؟ اگر شما می خواهید تنها کانال هایی را ببینید که تا کنون از طریق آنتن پشت بام دریافت می کردید تلویزیون دارای گیرند دیجیتال ( DVB-T2 ) بهترین انتخاب برای شما خواهد بود . همچنین اگر شما تصمیم به خرید تلویزیون دیگری برای یکی از اتاق های خانه خود گرفته اید , در این صورت مجبور خواهید بود از آنتن قابل حمل دیگری استفاده کنید که در این صورت هم تلویزیون دارای گیرنده دیجیتال ( DVB-T2 ) بهترین گذینه برای شما خواهد بود .
* DVB-S
تلویزیون های دارای DVB-S تقریبا مشابه تلویزیون های دارای گیرنده دیجیتال عمل می کنند با این تفاوت که دارای توانایی دریافت کانال های خارجی می باشند .
بهترین تلویزیون های 32 اینچ
بهترین سایز برای تلویزیون های اتاق خواب و یا اتاق های کوچکتر
اکثر اتاق ها از نظر فیزیکی نمی توانند تلویزیون های بزرگتر از 32 اینچ را در خود جای دهند که این ویژگی , این اندازه تلویزیون ( 32 اینچ ) را به بهترین سایز به ویژه برای مردم انگلستان تبدیل کرده است . اما در این سایز تلویزیون انتخاب های زیادی برای شما وجود دارد . امروزه شما نمی توانید تلویزیون 32 اینچ را با زیر 800.000 تومان پیدا کنید اما با هزینه کردن حدود 1.000.000 می توانید یکی از بهترین ها را خریداری کنید . بیشتر تلویزیون های این سایز ال سی دی ( LCD ) هستند اما اگر خوش شانس باشید می توانید 32 اینچی با پس زمینه ال ای دی , پیدا کنید . تلویزیون ها در این سایز پلاسما نیستد . ال جی سعی در ساخت پلاسما در این سایز دارد اما یک مورد آن هم تا کنون در بازار یافت نمی شود .
بهترین تلویزیون های 40 و 42 اینچ
محبوب ترین سایز برای انواع تلویزیون ها و بویژه پلاسما
زمانی که صفحه نمایش های پلاسما در میان مردم به سادگی شناخته شد , سایز 40-42 اینچ جایی بود که رویای صفحه نمایش های مسطح در اواخر 1990 شروع شد - و جایی بود که این سایز به عنوان بهترین و نوآورانه ترین سایز تلویزیون شناخته می شد . سایز 40 و 42 اینچ تلویزیون در پلاسما یا تلویزیون های ال سی دی و یا تلویزیون های فوق مدرن یک اندازه محبوب و مناسب برای اغلب اتاق نشیمن ها می باشد . این سایز همچنین به سرعت در بازار های جهانی در حال رشد بوده و جزو با ارزش ترین تلویزیون های در دسترس می باشند . افراد علاقه مند به داشتن یک سینما در خانه خود این علایق را به 50 اینچ و بزرگتر تغییر داده اند و این موجب کاهش قابل توجه قیمت این گروه از تلویزیون ها شده است .
بهترین تلویزیون های 46 و 47 اینچ
ارائه بهترین کارایی به وسیله این تلویزیون ها
زمانی بود که صفحه نمایش های پلاسما در بازار تلویزیون های 46 اینچ غالب و حاکم بودند . اما همانند حمله شهاب سنگ ها که موجب انقراض دایناسورها شد تلویزیون های ال سی دی ( LCD ) نیز گونه های مهاجمی بودند که تلویزیون های پلاسما را از بازار های جهانی جمع کردند . با این وجود طبق آمار ها تلویزیون های پلاسما هنوز هم طرفداران خاص خود را داشته و نباید به اشتباه فکر کنیم که این تکنولوژی در این سایز از بین رفته است . تلویزیون های LED هم جایگزین دستگاههای CCFL شد اما هنوز هم می توان تلویزیون های ال سی دی را در سایز های بزرگ یافت .
در کل بیشتر تلویزیون های موجود در این سایز ال ای دی ها ( LED ) هستند و این لزوما چیز بدی نیست . این روزها تلویزیون های ال ای دی روشن تر و باریک تر از تلویزیون های پلاسما هستند و دارای تنوع بیشتری نیز می باشند .
بهترین تلویزیون های 50 و 55 اینچ
جایی که تجربه سینمای خانگی آغاز شد
سایز تلویزیونی که از آن رویای سینمای خانگی به واقعیت تبدیل شد . در سایز تلویزیون 50 - 55 اینچ بود که سه بعدی به اندازه ای همه جانبه و واقعی شد که شما را به طور کامل تحت تاثیر قرار دهد . این سایز در سال گذشته تحت سلطه مدل های فول اچ دی ( FULL HD ) بود اما اکنون مدل های اولترا اچ دی ( ULTRA HD ) و فورکی ( 4K ) در این سایز بازارهای جهان را اشباع کرد اند . در حالی که تلویزیون های ال ای دی راه زیادی را برای محدود کردن تکنولوژی پلاسما در 50 اینچ و بالاتر پیموده اند اما اگر شما بتوانید یک تلویزیون پلاسما در این سایز پیدا کنید مطمئنا از داشتن آن راضی خواهید بود . اکثر علاقه مندان به سینمای خانگی هنوز هم تلویزیون پلاسما را در اولویت خود قرار می دهند . این تلویزیون ها با رنگ های سینمایی و رنگ سیاه عمیق آن به بهشت واقعی فیلم بینندگان تبدیل می شود . در سال 2014 دیده شد که اولین محموله از تلویزیون های 50 اینچ پنل ال ای دی وارد خط تولید شد , توسعه ای که موجب به حاشیه راندن تکنولوژی پلاسما در یکی از سایز های غالب آن شد . اگر شما در جستجوی تجربه مشاهده فیلم رویایی هستید , یکی از این سینما های خانگی زیبا را تست کنید .
بهترین تلویزیون های 60 و 65 اینچ و بزرگتر
اگر شما بهترین را می خواهید , باید بهترین هزینه را نیز بپردازید
اگر در نظر دارید سینما را به خانه خود بیاویرید و اتاق نشیمن خود را به یک تلویزیون با صفحه نمایش فوق بزرگ مجهز کنید , تلویزیون های 60 اینچ و بزرگتر می توانند گذینه مناسبی باشند . امروزه تلویزیون های بسیار عظیم در سایز های باور نکردنی مثلا 84 اینچ مانند تلویزیون ال جی مدل 84LM9600 در دسترس هستند . اما برای بسیاری از ما سایز 65 اینچ به اندازه کافی لوکس و ایده آل است هر چند حق انتخاب هاب بیشتری را نیز در دسترس داشته باشیم .
گذشت آن روزها که تلویزیون 60 یا 65 اینچ تنها برای مشاهده به کار گرفته می شد , امروزه انتظارها از تلویزیون فراتر از این است و ما باید یک تلویزیون با امکانات مورد نیاز برای اتاق نشیمن خود پیدا کنیم که امکاناتی مانند گیرنده دیجیتال , نرم افزارهای هوشمند , قابلیت سه بعدی ( 3D ) و مانند اینها را دارا باشد .
در اینجا یک دانش سطحی در مورد تلویزیون های پلاسما وجود دارد - این یک گروهبندی از سایز است که در آن تکنولوژی تلویزیون های دارای صفحه نمایش تخت واقعا برتری دارند . اما در مورد کم رنگ شدن پلاسما در این گروهبندی , داستان واقعی افزایش روز افزون تلویزیون های فورکی ( 4K ) می باشد .
حال بهترین تلویزیون 60-65 اینچ برای شما کدام است ؟
بهترین تلویزیون های فورکی اولترا اچ دی ( 4K Ultra HD )
آخرین هدف بزرگ در صفحه نمایش های بزرگ
هر کسی یک تلویزیون اولترا اچ دی فورکی ( Ultra HD 4K ) را می خواهد . بسیار خوب اما همه ما می دانیم منابع فورکی زیادی برای نشان دادن کیفیت تصویر خیره کننده فورکی ( 4K ) وجود ندارد , اما حداقل Netflix شروع به ارائه محتوای 4K کرده است . ممکن است بعد از امسال فرمت بلوری فورکی وجود داشته باشد و به سادگی در دسترس قرار گیرو و یا حتی کانال های متعددی با کیفیت فورکی ( 4K ) در معرض دید قرار گیرد . اینها همگی پیش بینی های مربوط به آینده است اما آنچه که امروز وجود دارد فراتر از چیزیست که تصور می کنید . برخی از تلویزیون های ULTRA HD به لطف تکنولوژی ارتقا دهنده قدرتمند خود , تصاویر بلوری را بهتر از همیشه به نمایش می گذارند .
تولد فورکی می تواند به تولد دوباره سه بعدی ( 3D ) منجر شود - تصاویر سه بعدی می توانند در این رزولوشن فوق العاده بسیار بهتر به نظر برسند . بزرگترین مانع بر سر راه - مانند همیشه - پول است . اما در حال حاظر یک رقابت سنگین در قرار دادن بهترین ویژگی ها و امکانات نو آورانه در تلویزیون ها وجود دارد . مسابقه برای 3840x2160 پیکسل در جریان است .
خرید یک تلویزیون می تواند گیج کننده و دردسر ساز باشد - مگر اینکه شما به این راهنمای رای مقابله با مشکلات و ابهامات فراوان مجهز باشید .
خرید یک تلویزیون صفحه نمایش تخت یک سرمایه گذاری بزرگ است که شما نمی توانید بدون تفکر و تصمیم گیری در مورد آن , تصمیم مناسب را بگیرید . تنها رفتن به نزدیک ترین مغازه و خرید اولین ال سی دی ( LCD ) یا پلاسما ( PLASMA ) که می بینید نمی تواند برای شما معامله خوبی باشد . باید پس از تفکر کامل در مورد تلویزیون و صفحه نمایشی که نیاز های شما را بر طرف می سازد مناسب ترین تصمیم را بگیرید .
مسائل مربوط به سایز
مردم به انتخاب سایز صفحه نمایش بر اساس فضایی که برای آن دارند تمایل نشان می دهند که این کار لزوما عاقلانه نیست . تلویزیون های تخت فضایی کمتر از آنچه که فکر می کنید را اشغال می کنند , به طوری که تلویزیون جدید شما در فاصله بیشتر از یک یا دو فوت نسبت به محلی که برای مشاهده آن می نشینید تصاویر را کوچکتر نشان می دهد .
همچنین در تلویزیون با کیفیت بالا شما می توانید یک صفحه نمایش بزرگتر را داشته و بدون نگرانی از مشاهده لکه های ذاتی منبع در همان فاصله بنشینید . تلویزیون اچ دی بدون نویز به معنی این است که فاصله ایده آل برای نشستن در مقابل تلویزیون 3 تا 4 برابر بیشتر از ارتفاع تلویزیون است .
چگونگی محاسبه اندازه مناسب تلویزیون اچ دی
این ترفند برای حصول اطمینان از این است که تلویزیون شما به اندازه ای بزرگ است که خط دید شما را پر کند و همچنین به اندازه ای کوچک است که تصاویر را واضح و شفاف به نمایش بگذارد ؟ به یاد داشته باشید اگر شما فقط قصد مشاهده از منابع با کیفیت استاندارد را دارید , هر چه صفحه نمایش بزرگتر شود , کیفیت تصویری که مشاهده خواهید کرد بدتر خواهد بود .
اندازه ایده آل صفحه نمایش از ضرب فاصله ای که میخواهید نسبت به تلویزیون بنشینید در 0.535 و گرد کردن مقدار به دست آمده به نزدیکترین سایز به دست می آید .
بنابراین اگر شما به فاصله 80IN از تلویزیون خود می نشینید اینچ مناسب برای تلویزیونی که می خواهید خریداری کنید 42 خواهد بود . ( 80X0.535=42.8 )
چه ویژگی هایی را باید در نظر بگیرم ؟
ویژگی های بسیار زیادی برای یک تلویزیون وجود دارد , اما چند مورد وجود دارد که شما باید حتما در نظر بگیرید .
مشاهده عکس : اگر شما یک دوربین دیجیتال دارید , تلویزیونی که دارای یک اسلات برای کارت حافظه یا سوکت یو اس بی ( USB ) برای مموری ریدر باشد به شما امکان می دهد تا عکس های خود را بر روی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون خود ببینید .
در اینجا چند فاکتور وجود دارد که ما برای برسی یک تلویزیون در نظر می گیریم و شما هم باید این کار را بکنید ....
* کنتراست : رنگ سفید شفاف و درخشان نباید هیچ نشانه ای از سبز , صورتی و یا آبی در خود داشته باشد در حالی که رنگ مشکی برای داشتن کیفیت خوب و قابل قبول نباید خاکستری , سبز یا آبی را حذف نماید .
* رنگ ها : ببینید که رنگ ها چه اندازه پایدار و درخشان هستند , لبه ها تا چه اندازه بدون خش بوده , نقطه ها ( پیکسل ها ) چقدر غنی هستند و پوست های طبیعی به ویژه در صحنه های کم نور چگونه نشان داده می شوند .
* جزئیات دقیق : صفحه نمایش چه میزان از بافت ها را به شما ارائه می دهد ؟ آیا هنگام مشاهده یک درخت تنها یک توده سبز رنگ را می بینید یا حتی می توانید برگ های آن را به وضوح ببینید ؟
* Edges : سایه اندازی , هاله های روشن و نا هموار را بویزه در خصوص تلویزیون های منحنی برسی کنید .
* حرکت : اجسام متحرک فیلم ها را از نظر شفافیت یا تاری در حرکت , نوسان و میزان کیفیت چک کنید .
* تصاویر مصنوع : تصاویری را که به نظر می رسد به وسیله پردازشگر تصویر تلویزیون یا یک تیونر ضعیف ساخته شده اند را از نظر , بافت , دانه بندی , طیف رنگ , لکه , شفافیت و ... برسی کنید . قبل از گرفتن تصمیم نهایی اندکی با تنضیمات تصویر تلویزیون کلنجار بروید . تنظیمات کارخانه به ندرت برای مشاهده روزمره خوب است .
در مورد صدا چه طور ؟
برای ارائه بهترین صدا رای تکمیل تصویر , تلویزیون شما باید به یک سیستم صدای فراگیر مجهز باشد اما این همیشه تنها گزینه نیست . آنچه را به هنگام تست اسپیکرهای تلویزیون باید بشنوید برای شما توضیح می دهیم .
* صدای بیس : غرشی عمیق و فراگیر که موجب آسیب زدن یا انحراف و یا خرای کیفیت باقی صدا نخواهد شد و شما هر زمان که بخواهید می توانید آن را به صدا اضافه کنید .
* آواها : صداها باید به صورت باز , غنی و شفاف شنیده شوند و نباید ضعیف یا غیر شفاف باشند .
* تریبل : اثرات تریبل ( زیر ) باید به صورت شفاف , فراگیر و نرم در صحنه های با صدای بلند شنیده شود و نباید بر صداهای دیگر غالب باشد .
* عرض و عمق صدا : یک تلویزیون خوب باید بدون از دست دادن انسجام و برای دادن یک بعد اضافی به آنچه بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود صدا را به فاصله دور از خود به جلو , دو طرف و عقب انتقال دهد .
سوال هایی که قبل از خرید باید بپرسید
برای پرسیدن این سوال ها قبل از خرید تلویزیون خود وقت بگذارید تا بتوانید بهترین و آسان ترین انتخاب را داشته باشید .
* اچ دی ( HD ) یا فورکی ( 4K )
هر چند در حال حاظر منابع بسیار کمی از فورکی برای مشاهده و لذت بردن وجود دارد اما این تلویزیون ها دارای کیفیت خیره کننده بوده و برخی از آنها قابلیت ارتقا کیفیت HD به 4K را دارا می باشند . مگر اینکه شما قصد خرید یک تلویزیون بسیار بزرگ - 65 اینچ به بالا - را داشته باشید که در این صورت کیفیت تصویر فول اچ دی ( FULL HD ) برای شما مناسب خواهد بود .
* به چه اندازه ای نیاز دارم ؟
این مساله به ابعاد اتاقی که می خواهید تلویزیون را در آن قرار دهید و همچنین میزان پول نقدی که می خواهید برای آن بپردازید ارتباط مستقیم دارد . به عنوان یک قاعده کلی می توانید از این فرمول استفاده کنید : فاصله ای را که می خواهید از تلویزیون داشته باشید ( به اینچ ) در عدد 0.535 ضرب کرد سپس حاصل را به نزدیکترین اینچ تلویزیون گرد کنید .
ه یاد داشته باشید که خرید یک تلویزیون کوچکتر با کیفیت بهتر یک سرمایه گذاری معقول تر و مناسب تر نسبت به سایز بزرگتر با کیفیت پایین تر است . و اگر شما قصد خرید تلویزیون فورکی ( 4K ) را دارید , به دلیل رزولوشن و وضوح بالای این نوع از تلویزیون می توانید به فاصله نزدیک به آن بنشینید .
* به چه تعداد سوکت HDMI نیاز دارم ؟
برای یک اتاق نشیمن شما باید دنبال تلویزیونی با حداقل 3 عدد ورودی HDMI باشید . اگر شما بخواهید یک دستگاه گیرنده دیجیتال را به همراه یک عدد کنسول بازی به تلویزیون خود وصل کنید تمامی این پورت ها گرفته می شوند .
* آیا من می توانم به کیت آنالوگ قدیمی خودم متصل شوم ؟
بیشتر تلویزیون های جدید حاوی بیش از 2 عدد اسکارت نمی باشند , در حالی که S-video به سرعت در حال منسوخ شدن است . توجه نماید که تلویزیون جدید شما قالیت اتصال به گیرنده های دیجیتال , VCR و یا دستگاههای DVD قدیمی را داشته باشد که ممکن است بخواهید آنها را به تلویزیون خود متصل کنید .
* چه نوع تصویری را ترجیح می دهم , ال سی دی ( LCD ) یا پلاسما ( PLASMA )
ال سی دی ها و پلاسما ها انواع مختلفی از تصویر را تولید می کنند . به طور کلی اولی تصاویری واضح تر , روشن تر و متراکم تر تولید کرده در حالی که دومی تصاویر غنی تر , طبیعی تر و با سطح رنگ مشکی بهتر به شما ارائه می دهد . یک فروشگاه خوب باید قادر به مقایسه تلویزیون ها برای شما باشد تا بتوانید بهترین تصمیم را اتخاذ کنید .
* آیا من می خواهم تلویزیون خود را بر روی دیوار نصب کنم ؟
اول از همه شما به مشورت با یک متخصص در زمینه ساخت و ساز نیاز دارید تا به شما اطمینان بدهد که آیا دیوار شما تحمل نگه داشتن تلویزیون با ابعاد مورد نظر شما را دارد یا خیر ؟ سپس شما باید برای تلویزیون خود براکت تهیه کنید که در 3 نوع در بازار موجود است . یک نوع آن سابت و دو نوع دیگر متحرک هستند که به وسیله یک بازو می توانید تلویزیون خود را به بالا , پایین , چپ و راست حرکت دهید .
* آیا من تلویزیون خود را به یک سینما خانگی متصل می کنم ؟
اگر پاسخ شما منفی باشد شما باید در مورد سیستم صوتی تلویزیون خود با دقت تر باشید و باید به دنبال تلویزیونی باشید که صدای آن به اندازه نیاز شما بلند و با کیفیت باشد . در نظر بگیرید که حداقل قدرت صدای دیالوگ و بیس تلویزیون خود را چک کنید .
خرید مبارک !
سلام.عالی بود.ممنون.
سلام .یه راهنمایی میخواستم .
۱. بهترین ال ای دی ۴ کی صرفنظر از قیمت در ۵۵ اینچ – ۶۵ اینچ کدام برند است(در همه چیز برتر) ؟
۲. با احتساب قیمت از نظر شما کدام مدل و سازنده بهتر است (به شرطی که کیفیت تصویر فدا نشود) ؟
۳.آیا سری ۹ فیلیس واقعا جایگاهی دارد؟
در نهایت در رنج ۵۵ الی ۶۵ اگر بخواهید برای خودتان انتخابی داشته باشید( چه می خرید) ؟
با تشکر و احترام بابت راهنماییتان
بهترین تلویزیون قطعا فورکی های سونی و بعد از آن الجی و سامسونگ میباشند
با احتساب قیمت ال جی از همه انها ارزانتر و اقصادی تر میباشد
ما فیلیپس رو کار نمیکنیم
هر سه برند سونی ال جی و سامسونگ عالی کار میکنند
تشکر از اطلاعاتی که در اختیار ما کذاشتید . سپاس
سلام ایامدلlg49uf850 کیفیت خوبی داره یاsam48hu8890چه از نظر تصویر و قطعات
جناب آقای علیرضای عزیز،این 2 مدل تلویزیون جزئ تلویزیونهای خوب بازار هستن البته uf850 فورکی هستش و 8890 سامسونگ فول اچ دی،
سلام و ممنون بابت اطلاعاتتون
میخواستم یه چند تا تلویزیون خوب از رنج 47 تا 50 اینچ معرفی کنین ترجیحا اسمارت. فول اچ دی باشن و همچنین تیونر dvb-t2 باشن
4k بودن و یا 3D بودن و یا dvb-s بودن نیز واسم زیاد مهم نیست. اگه زحمت نباشه چندتا همراه با قیمت معرفی کنین
سلام
الترا اچ دي هاي ٤٣ ٤٠ اينچ سوني و سامسونگ هنوز وارد بازار نشده يا اينكه فروشش پايين و شما كار نمي كنين؟ با تشكر