گروههای محصولات

تلویزیون های 2016 و 2015 سوپر اولترا اچ دی ( suhd ) و او ال ای دی فورکی ( oled 4k ) و مقایسه آن ها

تلویزیون های 2016 و 2015 سوپر اولترا اچ دی ( suhd ) و او ال ای دی فورکی ( oled 4k ) و مقایسه آن ها

اواخر 2015 و اوایل سال 2016 سامسونگ اسم جدیدی را برای تلویزیون های فورکی اولترا اچ دی خود به مشتریان خود معرفی کرد . چرا باید ساده بود در صورتی که می توان مقداری ادویه اضافه کرد ؟ این سوپر اولترا اچ دی ( SUHD ) ست . در اینجا اساس ساخت تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی را توضیح می دهیم . در ابتدا یک سیستم رنگ جدید استفاده می شود که DCI P3 نام دارد که یک طیف یا پالت رنگ وسیع را دارد - همان چیزی که شما طیف رنگ گسترده تر می نامید . که این رنگ ها به وسیله تکنولوژی نانو کریستال که یک فناوری مناسب برای تکنولوژی Quantum Dot مورد استفاده در برخی از دیگر OEM است پراکنده و ایجاد می شود . ترکیب این دو رنگ را بهبود می بخشد . این رنگ ها بسیار اصلاح شده تر , شفاف تر و با جزئیات بیشتر به نسبت تلویزیون های فورکی به شما ارائه خواهند شد . به نظر ما این 10% بهبود در ارائه رنگ ها ست . تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی دارای نور پس زمینه بیشتر بوده که این به نوبه خود قادر به هدف قرار دادن 1000 نیت در اوج درخشندگی و به موازات آن تولید رنگ سیاه عمیق تر است که تشخیص آن نیز بسیار سخت خواهد بود . و در مرحله آخر تمامی تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی سامسونگ ( SUHD ) دارای سیستم عامل تایزن توسعه یافته سامسونگ برای تلویزیون های اسمارت می باشد هر چند که این مزیت جزئی از تفاوت های تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی نیست . در واقع می توان گفت که سوپر اولترا اچ دی ( SUHD ) کیفیت تصویر آپدیت شده اولترا اچ دی ( UHD ) می باشد .
با تمام این کار ها تلویزیون های سامسونگ برای رسیدن به سطح کیفیت تلویزیون های اولترا اچ دی سونی که در سال 2014 سونی بهترین تلویزیون های فورکی اولترا اچ دی ( 4K UHD ) خود را به بازار عرضه کرد ( البته با قیمت های نسبتا بالاتر از سایر برند ها ) هنوز راه زیادی پیش رو دارد .
حال این سوال پیش می آید که آیا سامسونگ در نمایشگاه سال 2015 سامسونگ تلویزیون او ال ای دی را عرضه کرد یا نه که پاسخ با تاکید خیر خواهد بود . به جای آن سامسونگ در این سال تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی ( SUHD ) خود را در معرض دید طرفداران و خریداران خود قرار داده است .


مقایسه تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی و اولترا اچ دی با تلویزیون های او ال ای دی


حال تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی ( SUHD ) جدید سامسونگ را با تلویزیون های او ال ای دی ( OLED ) ال جی با هم مقایسه می کنیم . اجازه دهید از ویژگی های فنی آن ها شروع کنیم . تلویزیون های او ال ای دی فورکی اولترا اچ دی ( OLED 4K UHD ) دارای پس زمینه ال ای دی ( LED ) نمی باشند . به جای آن او ال ای دی ( OLED ) با به عبارتی دیود های ساطع کننده نور ارگانیک ( organic light emitting diodes ) به کار می رود ( توسط الکترود ) . به عبارت دیگر هر پیکسل دارای فسفر سانس خود می باشد .
از نظر کیفی ما همچنان به تلویزیون های فورکی او ال ای دی ( OLED 4K ) به عنوان تلویزیون هایی که دارای مزیت روشنایی بیشتر از تمام انواع تلویزیون های فورکی اولترا اچ دی فورکی ( 4K UHD ) دارای پس زمینه ال ای دی هستند نگاه می کنیم . سونی و سایر تولید کنندگان در سال های اخیر از مشکلات خود با تلویزیون های او ال ای دی ( OLED ) از نقطه نظر قابلیت اطمینان صحبت می کنند . ال جی در سال 2015 مدل های متنوعی از تلویزیون های او ال ای دی ( OLED ) خود را به بازار عرضه کرد و گزارش هایی که از دوام و کیفیت آن ها ارائه می شد نشان از کیفیت خوبی بود که انتظار می رفت داشته باشند . ال جی این تلویزیون ها را در جنگ تکنولوژی بیت تلویزیون ها با قیمت های بالا به بازار عرضه کرده و در دسترس استفاده کنندگان خود قرار داده است . انتظار می رود شدت بازار یابی سونی , سامسونگ , شارپ و پاناسونیک برای ترویج تلویزیون ها با تکنولوژی فورکی اولترا اچ دی و یا سوپر اولترا اچ دی تکنولوژی او ال ای دی ( OLED ) را کم اهمیت جلوه دهد .

مزایای او ال ای دی فورکی ( OLED 4K ) بسیار شبیه مزایای تلویزیون پلاسما نسبت به تلویزیون های ال سی دی ست . آن ها دارای زاویه دید بهتر , سطح رنگ سیاه بهتر بوده و هیچ مشکلی با تداخل یکنواختی پس زمینه با کنتراست ندارند . و در واقه به نظر من رنگ ها در ائ ال ای دی ( OLED ) بسیار زیبا تر هستند . اعتقاد بر این است که این تکنولوژی های رنگ گسترده که توسط سامسونگ و سایرین عرضه می شود برای این است که کیفیت رنگی مشابه تلویزیون های او ال ای دی ( OLED ) ارائه دهند .

 

تلویزیون های سوپر اولترا اچ دی ( suhd ) و او ال ای دی فورکی ( oled 4k ) و مقایسه آن ها

به نظر می رسد آنچه که باید بیش از هر چیزی در نظر گرفته شود نادیده گرفته می شود . که تکنولوژی های تلویزیون و سازندگان به سمت تولید محتوای 1080p, 720p, and 480p می روند . اما چگونه می توان از محاسن تلویزیون های فورکی اولترا اچ دی استفاده کرده و محتوای با کیفیت بالا را مشاهده کرد ؟ واقعیت این است که ابن تلویزیون ها دارای ویژگی ارتقا دهنده کیفیت می باشند که محتوای دارای کیفیت پایین را به کیفیتی مشابه کیفیت فورکی ارتقا می دهند .

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
نظر:
Captcha